Ohjelma / Tapahtumapaikka

Vuoden 2014 teemana tulee olemaan suomalais-norjalainen kulttuurivaihto, jonka ”Helsinki Free Fall” toteuttaa 28.2. – 2.3. Ohjelmassa on mukana muusikoita joiden voidaan katsoa edustavan tämän päivän ansioituneita, improvisoivia muusikoita. Yhteistyö käsittää 12 todella upeaa taiteilijaa (6 kummastakin maasta), joista muodostetaan tätä tapahtumaa varten räätälöityjä useita eri duo-, trio- ja muita pienyhtyeitä. Lisäksi 12-henkinen ”Big Fun” kokoonpano tulkitsee Esa Pietilän ja Paal Nilssen-Loven laajamittaisia sävellyksiä tapahtuman loppukonsertissa, sunnuntai-iltapäivällä 2.3.

Tapahtuma järjestetään tänä vuonna hienossa Kellohallin kulttuuriravintolakompleksissa, Helsingin itäisessä kantakaupungissa. Kellohallin upea keittiö loihtii myös festivaaliyleisölle erilaisia kulinaarisesti mielenkiintoisia ruoka-annoksia, ja erityisen”festivaali-menun” joita voi nauttia rennosti konserttien väliajoilla. Kyseiset ruoka-annokset ovat vähintäänkin yhtä innovatiisia kuin festivaalilla esitettävä musiikki. Suosittelemme kyseisiä kulinaarisia nautintoja lämpimästi.

Bookmark the permalink.

Comments are closed