Lipunmyynti alkanut

Helsinki Free Fall Festivaalin lipunmyynti on alkanut. Lippuja on saatavilla ennakkoon Lippu.fi: stä 4.2. 2014 alkaen, sekä levykauppa Digeliuksesta (Laivurinrinne 2,
00120 HKI) ja Kellohallin (Työpajankatu 2, rakennus 1e, 00580 HKI) ravintolasta 10.2. alkaen. Lippuvalikoimassa on tarjolla yksittäisten lippujen lisäksi erilaisia yhdistelmälippuja (Lippu.fi), kuten kahden peräkkäisen konsertin lippu, päivälippu ja festivaalipassi, sekä yhdistelmälippuja joilla saa Kellohallin ravintolan suunnitteleman kolmen ruokalajin herkullisen ”Free Fall menun” sekä lipun konserttiin. Levykauppa Digeliuksessa ja Kellohallilla myydään ennakkoon ainoastaan erilaisia konserttilippuja, ilman illallista. ”Free Fall menun” voi myös hankkia paikan päältä Kellohallista lipun oston yhteydessä.

Bookmark the permalink.

Comments are closed